Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

- Dita Botërore e Ecjes 1215. - Midis arhondit të madh Dhimitri, sundimtar i Arbërisë dhe Republikës së Rakuzës përfundoi marrëveshja e paqes. Ai i siguronte rakuzjanëve qarkullimin e lirë dhe të sigurt nëpër tokat arbërore dhe përjashtimin nga taksa doganore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle