Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

55.p.e.s. - Konsulli romak Gaj Julij e filloi invazonin në ishullin britanik me 10.000 ushtarë të Legjionit të Shtatë dhe të Dhjetë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle