Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

79 - Në erupsionin katastrofal të vullkanit Vezuf, në jug të Italisë, nga llava dhe nga hiri u mbuluan qytetet Pompej dhe Herkulabum.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle