Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1536. – Anne Bolen, bashkëshortja e dytë e Mbretit Henry VIII të Anglisë, ekzekutohet me prerje koke për shkelje kurore, tradhti dhe incest.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle