Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1532. - Pushtuesi spanjoll Francisko Pisaro me një grup të vogël të ushtarëve arriti në bregun verior në Peru. Një vit më vonë i pushtoi vendin dhe brutalisht e ngulfati kryengritjen e inkëve në fillim.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle