Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1607. - Kapiteni Xhon Smit me një grup ushtarësh arriti në Virxhinia dhe atë vend e quajti Xhejmstaun, ku është formuar lagjia e parë e përhershme britanike në botën e re.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle