Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1442. - Lindi mbreti Eduard IV i Anglisë, bir i Riçardit, Duka i Jorkut. Gjatë mbretërimit të tij nga viti 1461 e më pas, Mbreti Eduard IV u përfshi në betejat ndërmjet dinastive angleze të Jorkut dhe Lankosterit, betejë e cila njihet me emrin "Lufta e trëndafilave".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle