Infopako SQNë ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

Mbreti Dunkan i Skocisë vritet nga Makbethi, i cili më pas bëhet mbret dhe sundon për 17 vjet. 1448. - Skënderbeu, korr fitore në Oranik të Dibrës së Sipërme, kundër ushtrisë turke nën komandën e Mustafa Pashës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle