Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1193. - Vdiq sulltani i Egjiptit dhe Sirisë, Saladin. Forcat e tij morën në vitin 1187 Jerusalemin, duke i dhënë fund pushtimit të tij 88 vjeçar nga frankët.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle