Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1653. - Gjatë Luftës së Parë midis Anglisë dhe Holandës, nënadmirali holandez Maarten Harpetzoon vritet në betejën e Terhujdës. Në vitin 1639 ai pati arritur një fitore të famshme mbi flotën superiore spanjolle në betejën e Downs.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle