Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1627. - Lindi Robert Bojl, kimist dhe fizikant irlandez. Ligji i Bojlit thotë se presioni dhe vëllimi i gazit janë proporcionale në mënyrë të ndërsjelltë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle