Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1712. - Lindi Fridrih i Dytë, mbret prusian (1740-1786). udhëheqës ushtarak, filozof dhe shkrimtar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle