Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1419. - Në luftën njëqindvjeçare mes Francës dhe Anglisë, mbrojtësit e qytetit francez Ruan iu dorëzuan ushtrisë së mbretit anglez Henri i Pestë, pas çfarë ai e përfundoi pushtimin e Normandisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle