Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1547. - Princi Ivan i Katërt, në histori i njohur si Ivan Grozni, në Moskë kurorëzohet për perandor rus. Gjatë sundimit të tij veçanërisht në shprehje erdhën apsolutizmi dhe centralizimi mbretëror i vendit në të cilën deri atëherë rëndësi të madhe kishin familjet e shquara.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle