Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1622. - Dramaturgu dhe aktori francez Zhan Baptist Pokelin u pagëzua si Molier. Ndër veprat e tij përmenden "Mizantropi", "Tartufi" dhe "I sëmuri për mend".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle