Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1169. - Franca dhe Anglia dakorduan paqe pas takimit të mbretërve Luj i Shtati dhe Henri i Dyti, në Monmiraj.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle