Në ditën e sotme SQ

Në ditën e sotme

1704. - Gjatë luftës së shkëputjes së Spanjës, një forcë e bashkuar anglo-holandeze sulmoi dhe mori qytetin spanjoll të Gjibraltarit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle