0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQPolitikë SQZgjedhjet Lokale 2021

Në Dibër deri në orën 9 jehona 1,75 për qind, në Qendra Zhupë 1,6 për qind

- Pandërprerë po zhvillohet procesi zgjedhor në komunat Dibër dhe Qendra Zhupë, ndërsa janë tejkaluar edhe problemet e vogla teknike me aparatet për lexim të gjurmëve të gishtit në disa vendvotime në Dibër.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle