MIA Investigon SQ

Në çdo moment në Internet observojnë 700,000 pedofilë

Numri në rritje i lidhjeve dhe rritja e pashmangshme e rrjeteve sociale kanë nxjerrë në pah rreziqet e pedofilëve që i survejojnë fëmijët naivë në të gjithë botën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle