Ballkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Në Athinë, prostestë kundër vaksinimit të detyrueshëm të punonjësve shëndetësorë

Punonjësit e vaksinuar dhe të pavaksinuar të spitaleve shtetërore greke, të organizuar nga Federata e tyre, mbajtën një protestë të re, paqësore para Ministrisë greke të Shëndetësisë dhe Kuvendit grek, kundër vaksinimit të detyrueshëm, ndërsa disa pjesëmarrës në një bisedë me korrespondenten e MIA-s nga Athina shpjeguan se ata nuk janë kundër vaksinës, por thjesht nuk pajtohen që imunizimi të jetë i detyrueshëm për ta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle