0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Në Arkivin shtetëror hapet Qendra për rregullimin dhe përpunimin e materialit arkivor nga periudha osmane

Në Arkivin shtetëror të Maqedonisë së Veriut sot është hapur Qendra për rregullimin dhe përpunimin e materialit arkivor nga periudha osmane dhe periudha e vjetër, të cilat janë renovuar dhe pajisur me Qendër për digjitalizim, nga ana e e kryesisë së Agjencisë turke për bashkëpunim dhe koordinim - TIKA.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle