0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQMKD-AL SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQ

Ndryshimet ligjore për blerjen intervenuese të orizit kaluan filtrin e parë kuvendor

Komisioni kuvendor për bujqësi, pylltari dhe ekonomi të ujërave sot njëzëri e ka përkrahur Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për bujqësi dhe zhvillim rural, i cili duhet të miratohet me procedurë të shkurtuar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle