0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Ndërpritet seanca e Komisionit për çështje evropiane, debatohej për Propozim-ligjin për procedurë gjyqësore

Në vazhdimin e seancës së Komisionit të Kuvendit për çështje evropiane, anëtarët e VMRO-DPMNE-së e kanë përsëritur kërkesën që në seancë të marrë pjesë edhe ministri i Drejtësisë, Nikolla Tupançevski, për, siç thanë, të elaborojë “pse me 520 nene dëshiron të miratohet ligj krejtësisht i ri për procedutë gjyqësore, nën mbështetjen e flamurit evropian dhe shkrurtimin e procedurës”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle