Shoqëri SQ

Ndërpritet seanca e Komisionit për Arsim për shkak të mosmarrëveshjeve mbi fjalimet procedurale

Vazhdimi i seancës së 11 -të të Komisionit parlamentar për Arsim dhe Shkencë u ndërpre në fillim kur kryetarja Zhaklina Llazarevska u kërkoi deputetëve të heqin dorë nga fjalimet procedurale, në interes të arsimit dhe shkencës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle