Kronikë SQKronikë.portal SQ

Ndërpritet kanali ndërkombëtar i transportit të drogës narkotike nga Shqipëria për në Greqi, arrestohen gjashtë persona

Nënpunësit policor nga reparti i policisë kriminalistikës – Sektori për tregtim të paligjshëm të lëndëve narkotike, armëve dhe materialeve të rrezikshme, QR “Jug” dhe Njësia për veprim të shpejtë në korniza të Departamentit për aksione të posaçme policore, dje në aksionin policor kanë arrestuar gjashtë persona dhe kanë sekuestruar 67,5 kilogram marihuanë, në vlerë prej 200.000 euro.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle