0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Ndërprerje e furnizimit me ujë në disa rrugë të Qendrës

Për shkak të riparimit të një defekti në rr. "Samoillova" pn në Qendër, sot do të ndërpriten përdoruesit e rrugëve "Samoillova", "Banatska" dhe "Joakim Kërçovski".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle