0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Ndërmjetësimi si qasje më e lehtë dhe më e shpejtë për drejtësi, në krahasim me procedurat gjyqësore

- Në kuadër të Ditës Evropiane për Drejtësi Qytetare, që ka për qëllim t'i afrojë qytetarët afër gjyqësorit dhe qasjes për drejtësi në atë mënyrë që ata më mirë do të njoftohen me të drejtat e tyre dhe mënyrën e realizimit dhe mbrojtjes së tyre, sot Instituti për Politikë Evropiane (EPI) organizoi diskutim në temën "Me ndërmjetësim drejtë përmirësimit të të drejtës për qasje në drejtësi".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle