0_Maqedoni.Portal SQLink i drejtpërdrejtë SQVideo deklaratë SQ

Ndarje e mirënjohjeve pas vdekjes për katër gjeneralë të Armatës dhe Policisë (drejtpëdrejtë)

Shoqata Dinjiteti do t'u ndajë mirënjohje pas vdekjes katër gjeneralëve të vdekur të Armatës dhe Policisë, Pande Petrovski, Risto Galevski, Josip Bosevski dhe Atanas Jovçeski, për guximin e tyre personal, vetëflijimin dhe suksesin e jashtëzakonshëm në mbrojtje të atdheut, Republikës së Maqedonisë, në vitin 2001.

Shkup, 11 dhjetor 2021 (MIA) – Shoqata Dinjiteti do t’u ndajë mirënjohje pas vdekjes katër gjeneralëve të vdekur të Armatës dhe Policisë, Pande Petrovski, Risto Galevski, Josip Bosevski dhe Atanas Jovçeski, për guximin e tyre personal, vetëflijimin dhe suksesin e jashtëzakonshëm në mbrojtje të atdheut, Republikës së Maqedonisë, në vitin 2001.

 

Butoni Kthehu në krye
Mbylle