0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Ndarje e çmimi shtetëror “Shën Klimenti i Ohrit” (drejtpërdrejt)

Ndarja e çmimit shtetëror “Shën Klimenti i Ohrit” për vitin 2021 për mirënjohjen më të lartë për arritjet shumëvjeçare në fushën e edukimit, arsimit, kulturës, artit, shëndetësisë, mbrojtjes dhe avancimit të mjedisit njerëzor dhe në veprimtarinë shoqërore me interes publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Shkup, 8 dhjetor 2021 (MIA) – Ndarja e çmimit shtetëror “Shën Klimenti i Ohrit” për vitin 2021 për mirënjohjen më të lartë për arritjet shumëvjeçare në fushën e edukimit, arsimit, kulturës, artit, shëndetësisë, mbrojtjes dhe avancimit të mjedisit njerëzor dhe në veprimtarinë shoqërore me interes publik të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

https://fb.watch/9Mk3WzSBvO/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle