0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Ndarja solemne e çmimeve për filantropi për vitin 2021 (drejtpërdrejtë)

Ndarja solemne e çmimeve për filantropi realizuar në kuadër të projektit SIGN Up for Impact (SUfI) implementuar nga organizatat anëtare të SIGN – rrjeti rajonal i fondacioneve lokale nga Ballkani Perëndimor, financuar nga Bashkimi Evropian dhe Fondi Ballkanik për Demokraci.

Shkup, 22 shkurt 2022 (MIA) – Ndarja solemne e çmimeve për filantropi realizuar në kuadër të projektit SIGN Up for Impact (SUfI) implementuar nga organizatat anëtare të SIGN – rrjeti rajonal i fondacioneve lokale nga Ballkani Perëndimor, financuar nga Bashkimi Evropian dhe Fondi Ballkanik për Demokraci.

https://www.facebook.com/watch/?v=497101498431554

Butoni Kthehu në krye
Mbylle