0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQMKD-AL SQVideo SQ

Ndarja e marrëveshjeve për projekte infrastrukturore nga programi TAV (drejtpërdrejtë)

Fjalim i zëvendëskryeministrit për çështje ekonomike, koordinim të resorëve ekonomikë dhe investime, Fatmir Bytyqi dhe drejtorit të përgjithshëm të TAV Maqedoni, Metin Burak në ndarjen e marrëveshjeve të grupit të tretë për realizimin e projekteve infrastrukturore në 32 komuna nga programi TAV.

Shkup, 30 korrik 2021 (MIA) – Fjalim i zëvendëskryeministrit për çështje ekonomike, koordinim të resorëve ekonomikë dhe investime, Fatmir Bytyqi dhe drejtorit të përgjithshëm të TAV Maqedoni, Metin Burak në ndarjen e marrëveshjeve të grupit të tretë për realizimin e projekteve infrastrukturore në 32 komuna nga programi TAV.

https://www.facebook.com/MediumskaInformativnaAgencija/videos/196677119088237/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle