0_Sport,Portal SQSport SQSport.Slajder SQTë Tjera SQ

Ndalimi i plotë i atletëve rusë dhe bjellorusë

Federata Botërore e Atletikës (IAAF) sot ka sjell vendim me të cilin sportistëve rusë dhe bjellorusë u ndalohet pjesëmarrja në të gjitha manifestimet atletike me karakter ndërkombëtar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle