Kronikë SQ

Ndaj tre personave janë ngritur kallëzime penale për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe bashkëpunim

Departamenti për luftimin e krimit të organizuar dhe krimit të rëndë në PTHP Shkup ka ngritur kallëzim penal kundër tre personave për vepra penale “keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar” sipas nenit 353 f. 4 dhe "bashkpunim" sipas nenit 22 të Kodit Penal, edhe atë ndaj dy drejtuesve në persona juridikë dhe një avokati, agjent i autorizuar regjistrimi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle