0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQKorrespondentë Maqedoni

Ndahen grantet vjetore për vetëpunësim në rajonin e Tetovës

Në Qendrën për Punësim në Tetovë, ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi dhe drejtori i Agjencisë për Punësim Bekim Murati sot ua dorëzuan kontratat disa prej aplikantëve të aprovuar në rajon, të cilët do të marrin grante në kuadër të Planit Operativ për Punësim. Mbi 100 aplikantë nga rajoni i Tetovës për vitin 2022 kanë marrë grante në kuadër të masave "Subvencionimi i pagave" dhe "Punësimi dhe rritja e subjekteve juridike".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle