0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Murtezani: Si kompani e përgjegjshme duhet të kryesojmë me masat për kursim

Shuarja e llambave kur ka dritë të mjaftueshme gjatë ditës dhe në periudhën kur nuk është askush në zyrë, shkyçje të kompjuterëve pas përfundimit të detyrave të punës, ndalesë e përdorimit të pajisjes shtesë për ngrohje ose ftohje të hapësirave dhe shtypje vetëm të materialeve të nevojshme, janë një pjesë e masave që i ka ndërmarrë SHA MEPSO, njoftoi drejtori i kompanisë, Orhan Murtezani.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle