0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Mural në qendër të Shkupit me mesazhin se fëmijët janë të mbrojtur atëherë kur janë të vaksinuar

Për t'iu kujtuar prindërve rëndësinë e vaksinimit të fëmijëve të tyre dhe për të rritur mbulimin, UNICEF-i dhe Ministria e Shëndetësisë përgatitën materiale komunikuese që u shpërndanë në lokacionet e vizituara shpesh nga prindërit, si dhe në kopshte, pikat e vaksinimit dhe maternitetet. Këtë javë një mural u pikturua në qendër të Shkupit duke u kujtuar prindërve dhe kujdestarëve se vaksinimi i fëmijëve tanë do të thotë të sigurohemi se ata janë të mbrojtur.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle