Lajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Muaji i shëndetit të fëmijëve – kontrolle të rregullta për zbulim të mëhershëm të sëmundjeve

Me rastin e muajit të shëndetit të fëmijëve, Klinika për Sëmundje Ortopedike në kuadër të QETOARTI sot në këndin e lodrave në Klinikën e ortopedisë në Aerodrom organizoj punëtori kreative me fëmijë nga kopshti “Sërniçka”, me qëllim të ngritjes së vetëdijes për rëndësinë e kontrolleve parandaluese dhe zbulimin e mëhershëm të sëmundjeve të sistemit lokomotor në moshën e fëmijëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle