0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

MSHIA fillon me aktivitete përgatitore për harmonizimin e legjislacionit kombëtar me atë të BE-së

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës (MSHIA), fillon aktivitetet përgatitore për harmonizimin e legjislacionit kombëtar me atë të BE-së dhe standardet evropiane, që është një nga kërkesat e theksuara në raportin e sapo publikuar. Reformat do të sillen përmes një procesi konsultativ dhe të hapur dhe aktivitetet do të koordinohen me të gjitha institucionet dhe palët e interesuara, thuhet në kumtesën e kabinetit të ministrit të MSHIA-s, Jeton Shaqiri.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle