0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

MSH: Edhe krahas përpjekjeve të mjekëve për ta shpëtuar, vdiq një fëmijë dyvjeçar i sjellur në gjendje të rëndë në Klinikën për fëmijë

Klinika universitare për sëmundje tek fëmijët deri tek Qendra për përkujdes social dhe deri tek SPB Shkup ka paraqitur rastin për fëmijën dyvjeçar me histori të gjatë të sëmundjeve, i cili nga ana e familjes kujdestare është sjellur në gjendje të rëndë në Klinikën për fëmijë, ku edhe përskaj përpjekjeve të mjekëve për ta shpëtuar, ka vdekur, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle