0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShkup SQShoqëri SQ

MPPS: Të respektohen rekomandimet për mbrojtjen e shëndetit dhe parandalimin e pasojave nga vala e të ngrohtit

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale përmes një kumtese u bën thirrje punëdhënësve, përkëdhelëseve dhe edukatoreve në qendrat për punë sociale dhe në Kryqin e Kuq që t’I respektojnë rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë për mbrojtjen e shëndetit dhe parandalimin e pasojave nga vala e të ngrohtit të cilat vijojnë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle