0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

MPPS: Subvencionim i pagave për edhe 438 persona të papunësuar

Edhe 438 persona të tjerë do të përfshihen me masën për subvencionim të pagave përmes Planit operativ të programeve aktive dhe masave për punësim dhe shërbime në tregun e punës. Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në seancën e fundit, përmes ridedikimit të mjeteve në Planin operativ në shumë prej 100.000.000 denarësh siguroi përfshirje më të madhe të personave të papunë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle