0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

MPPS: Rekomandohet që kategoritë më të rrezikuara të popullsisë të lirohen nga puna

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale u bën thirrje punëdhënësve, kujdestarëve dhe edukatoreve në kopshte, punonjësve të Qendrave për Punë Sociale, në Kryqin e Kuq që të respektojnë rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë, për mbrojtjen e shëndetit dhe parandalimin e pasojave të vapës së ardhshme, sipas Planit të veprimit të Ministrisë së Shëndetësisë për parandalimin e pasojave të valëve të të nxehtit mbi shëndetin e popullsisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle