0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

MPPS: Përkujdesja dhe edukimi i fëmijëve në kopshte për fëmijë është në vend të parë dhe në kushte të grevës

Nga gjithsej 75 institucione publike për përkujdesje dhe edukim të fëmijëve të moshës parashkollore, në 25 institucione parashkollore për fëmijë sot as që mbahet grevë. Ndërsa, në 50 institucionet parashkollore grevë mbajnë vetëm një pjesë të të punësuarve. Respektivisht, në grevë janë rreth 45 për qind nga numri i përgjithshëm i të punësuarve nga institucionet ku mbahet grevë, informuan sot nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle