0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

MPJ: Regjistrimi i përfunduar me sukses me rëndësi të madhe për funksionimin e shtetit dhe shoqërisë

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut e cilëson si të suksesshëm realizimin e regjistrimit të popullsisë, të cilin Enti Shtetëror i Statistikës, si bartës i autorizuar i anketave statistikore, e ka realizuar duke përdorur mjetet dhe teknologjitë më moderne, në përputhje me standardet dhe kriteret ndërkombëtare të Eurostatit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle