0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

MPB: Qendra e pranimit për të huajt nuk ka të bëjë me emigrantët, për këtë dedikim funksionojnë dy qendra transitore në Gjevgjeli dhe Tabanoc

Qendra e pranimit për të huajt është e dedikuar për qëndrim të përkohshëm të të huajve në rastet kur janë plotësuar kushtet e përfshira në dispozitat e Ligjit për të huajt, respektivisht për akomodimin e të huajve të cilët nuk mund të largohen nga territori i shtetit në afat prej 24 orëve, për çfarëdo arsye, kështu që vendosen në të në periudhë prej disa ditësh, derisa të krijohen kushtet që të largohet nga vendi.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle