0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

MPB: Përdorimi dhe shitja e mjeteve piroteknike është e rrezikshme dhe e ndëshkueshme, apelojmë tek qytetarët të mos shfrytëzojnë fishekzjarrë

 Ministria e Punëve të Brendshme edhe sivjet zbaton fushatë parandaluese, me qëllim që qytetarëve t'u tregohet për pasojat e mundshme nga përdorimi i fishekzjarrëve  dhe mjeteve tjera piroteknike, veçanërisht para dhe gatë festave të fundvitit. MPB-ja ndërmerr edhe masa represive, me qëllim të sanksionimit të përdorimit të fishekzjareve dhe mjeteve tjera piroteknike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle