0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

MPB: Për të shtëna në dasma janë parashikuar edhe dënime me burg, mund të shkaktojë pasoja të rënda

Gjendja e sigurisë në rajonin e Komunës së Studeniçanit është shqyrtuar në mbledhjen e sotme të jashtëzakonshme të Këshillit të komunës, në të cilën të pranishëm ishin kryetari i komunës Azem Sadiki, drejtori i Byrosë për siguri publike Sasho Tasevski së bashku me ndihmësdrejtorin Shefik Bajrami, si dhe komandanti i SP Draçevë, Mile Trifunovski. Nga MPB informojnë se gjendja e sigurisë në rajonin e kësaj komune është vlerësuar si stabile me tendencë drejt përmirësimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle