0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

MPB: Për katër vite janë rindërtuar 58 objekte, aktualisht po bëhet punë shtesë në pesë qytete

MPB-ja, në kuadër të aktiviteteve strategjike për përmirësimin e vazhdueshëm të kapaciteteve materialo-teknike dhe infrastrukturore të policisë maqedonase, krahas 58 objekteve tashmë të rikonstruktuara, vazhdon të përmirësojë kushtet në objektet policore dhe në qytetet e tjera.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle