0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

MPB është garantuese për të gjitha zgjedhjet e lira prej vitit 2017 e këndej, VMRO-DPMNE po përhapë të pavërteta

Në opinion nuk është paraqitur asnjë dëshmi për gjoja "ndjekje të koordinuar, maltretim  dhe pengim i selektuar i lirisë së njerëzve", as se Ministria e Punëve të Brendshme në çfarëdo lloj mënyre është pjesë e një operacioni të tillë. MPB nuk ka krijuar grup në Viber, demantojnë nga Ministria dhe shtojnë se VMRO-DPMNE po përhapë të pavërteta.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle