0_Maqedoni.Portal SQSektori civil SQShoqëri SQ

MPB: 63 sanksione për automjete me defekt që kryejnë transport publik

Gjatë një aksioni kontrollues MPB ka zbuluar dhe sanksionuar 63 automjete me defekte që kryejnë transport publik në vend. Të gjitha automjetet me defekt janë larguar nga qarkullimi dhe u janë përgatitur parashtresa përkatëse.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle